VOORLICHTING

Wereldwinkel Elst zet zich in om meer mensen bewust te maken van de positieve gevolgen van rechtvaardige handel voor producenten in ontwikkelingslanden. Op verzoek komen we graag bij u een lezing of les verzorgen. Hieronder staan enkele mogelijkheden. Neem voor meer informatie en/ of een afspraak contact op met waarnemend coördinator van de PR, Marijke van Brandenburg, 0481 371625 of marijkevb14@gmail.com.

Aan de hand van verschillende producten vertellen we waarom er wereldwinkels zijn en hoe Wereldwinkel Elst werkt. Indien gewenst kan ook een video getoond worden over het werk van onze producenten. Een lezing duurt maximaal twee uur.

0
Gastlessen verzorgd
0
Vrijwilligers in Elst

Bezoek  aan de Wereldwinkel

Een vrijwilliger van Wereldwinkel Elst kan een gastles verzorgen. Na de les op school is een bezoek in groepsverband aan de Wereldwinkel een goede aanvulling daarop. Enkele keren per jaar kunnen we ook alle kinderen uit een klas in tweetallen een uurtje als vrijwilliger in de winkel laten werken. Tijdens NL DOET hebben wij al vaker leerlingen in de winkel ontvangen, dit was altijd naar volle tevredenheid.