NL DOET IN WERELDWINKEL ELST

Het Oranje Fonds organiseert op 15 en 16 maart 2019, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

Elst – Wereldwinkel Elst nodigt scholieren van groep 8 van Basisschool De Wegwijzer uit om een kijkje te nemen in en achter de schermen van de winkel. Daartoe wordt eerst een workshop georganiseerd om te leren wat FairTrade is en uit welke landen alle producten komen. Daarna mogen de 25 scholieren 2 aan 2 in de week van NL DOET een uurtje komen helpen, versierselen voor cadeautjes maken en klanten bedienen. Dit alles onder begeleiding van de vrijwillige medewerkers van de winkel. Zo leren zij wat vrijwilligerswerk is en hoe klanten te bejegenen en te informeren over de producten.

ACTIES WERELDWINKEL ELST

Kortingsactie

Korting bij Wereldwinkel Elst! Met enige regelmaat bieden wij leuke kortingen aan op mooie fairtrade producten. Kom naar onze winkel in Dorpstraat Elst.

paasartikelen

Deze actie is voorbij, hou onze facebookpagina en deze website in de gaten voor mooie acties.

Valentijn

Wat ons betreft is het iedere dag de dag van de liefde...

Dopper actie

Helaas is deze actie verlopen. Houd onze website en facebookpagina in de gaten voor leuke prijsvoordelen!

2024-04-14T17:31:16+00:00
Ga naar de bovenkant