FAQ items aan het laden...

WATERFLES MET EEN MISSIE

Denk aan het milieu, bescherm onze zeeën

Deze Dopper past helemaal bij je. Je bent een reiziger die graag van de gebaande paden afwijkt, maar niet de weg kwijtraakt. Je struint graag door het bos en beklimt de hoogste bergen. Voor avonturiers zoals jij is het leven altijd groen. Je Dopper is je beste reismaatje voor al je wandelingen. Herbruikbaar, lichtgewicht en vriendelijk voor onze mooie blauw-groene planeet.

Laat alleen voetafdrukken achter. En neem alleen herinneringen mee.’ En als je er toch bent, neem dan gelijk wat afval mee. Laten we de aarde schoon houden voor alle avonturiers.

DUURZAME DOPPER WATERFLES

Onze zeeën, bomen, bergen en neushoorns. Beschouwen we ze niet te vaak als vanzelfsprekend? Om onze planeet mooi te houden moeten we het vervuilingsprobleem door plastic aanpakken. Elk jaar verdwijnt er ongeveer 8 miljoen ton plastic afval in onze zeeën. Dat is net zoveel als 80.000 blauwe vinvissen. Ongelofelijk hè? Als je deze waterfles met kraanwater vult, help je onze zeeën schoon te houden. Bij elke slok. Één Dopper spaart elk jaar 40 plastic flessen uit die je maar één keer gebruikt. Elke fles telt dus. Wil je graag meehelpen, maar is donkergroen niet jouw kleur? Geen probleem. Kijk eens naar de mintgroene kleur van onze Dopper green.

  • Bewustwording creëren over de impact van single-use plastic afval en mensen inspireren om zelf een verandering in gang te zetten.

  • Het aanbieden van een innovatieve productlijn van duurzame design flessen voor drinkwater.

  • Toegang vergroten tot veilig drinkwater voor mensen over de hele wereld.

UITGELICHTE PRODUCTEN

Koffie

Ontdek onze diverse selectie van fairtrade koffies, variërend van rijke en krachtige espresso tot zachte en gebalanceerde filterkoffie.

Thee

Welkom bij onze collectie van heerlijke fairtrade theeën!

2024-05-17T09:59:40+00:00
Ga naar de bovenkant